Nova mogućnost za mještane Općine Lovran-provođenje natječaja za formiranje nove Liste reda prvenstva za kupnju stanova iz programa POS-a

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama izvijestila je Općinu Lovran kako nisu uspjeli realizirati kupoprodaju svih stanova, iako su nakon dva kruga odabira svi stanovi bili izabrani te je Lista reda prvenstva konzumirana u cijelosti.

Kako bi se još jednom dala mogućnost zadovoljavanja stambenih potreba i poboljšanja kvalitete stanovanja što šireg kruga mještana Općine Lovran, općinski načelnik Bojan Simonič predložio je Općinskom vijeću da se za stanove koji su i dalje na raspolaganju provede novi natječaj za formiranje reda prvenstva, koji prijedlog je Općinsko vijeće i prihvatilo te na 41. sjednici Općinskog vijeća donijelo Zaključak o provođenju novog natječaja.

S obzirom da uvjete, mjerila i postupak za određivanje Liste reda prvenstva za kupnju stana, propisuje općinsko vijeće, odmah po donošenju uvjeta i određivanju datuma objave natječaja, javnost će biti obaviještena putem web stranice Općine Lovran.

    Skip to content