Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama – DRUŠTVENO POTICANA STANOGRADNJA – APN STANOVI LOVRAN

OBJAVA KONAČNE LISTE
15. srpnja 2016.

 

KONAČNA LISTA REDA PRVENSTVA ZA KUPNJU STANA PO PROGRAMU DRUŠTVENO POTICANE STANOGRADNJE

Dana 9. lipnja 2016.g. objavljen je na oglasnoj ploči i Internet stranicama Općine Lovran prijedlog Liste reda prvenstva za kupnju stana po programu društveno poticane stanogradnje na koju je uvršteno 56 podnositelja zahtjeva.
Podnositelji zahtjeva mogli su podnijeti prigovor Općinskom načelniku Općine Lovran na utvrđeni redoslijed na prijedlog Liste, odnosno na neuvrštavanje na Listu, u roku od 8 dana od dana objave prijedloga Liste.
U otvorenom roku prigovor je podnijelo 10 podnositelja zahtjeva od kojih 3 prigovora nisu prihvaćena, 5 prigovora je prihvaćeno u cijelosti, a 2 djelomično.
Po proteku roka za prigovore i donošenju odluke o zaprimljenim prigovorima Općinski načelnik Općine Lovran je dana 14. srpnja 2016.g. utvrdio konačnu Listu reda prvenstva za kupnju stana po programu društveno poticane stanogradnje koja se objavljuje na oglasnoj ploči i internet stranicama Općine Lovran (www.opcinalovran.hr).

U nastavku se nalazi:

KONAČNA LISTA REDA PRVENSTVA (.pdf)

 

OBRASCI APN STANOVI
21. listopada 2015.

Obrasce za APN stanove (zahtjev, izjavu, stanovanje kod trećih, kod roditelja i izvanbračna zajednica) možete preuzeti OVDJE.

OBAVIJEST
17. listopada 2015.


Obavještavaju se građani da će se prezentacija predstavnika APN vezana za model gradnje i kupnje stanova po principu društveno poticane stanogradnje održati

20. listopada 2015. godine u 18,00 sati u vijećnici Općine Lovran, Šet.M. Tita 41

/Ne u prostoru Galerije Laurus/

JAVNI POZIV
7. listopada 2015.


Temeljem odluka nadležnih tijela, Općina Lovran objavljuje JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za utvrđenje Liste reda prvenstva za kupnju stana po programu društveno poticane stanogradnje. Cjelovit tekst Javnog poziva možete pogledati klikom na link OVDJE.
Rok za podnošenje zahtjeva iznosi 60 dana, računajući od dana objave ove Obavijesti u Novom listu.
Dana 20. listopada 2015. godine u 18,00 sati u prostoru Galerije “LAURUS”, Trg slobode 14., predstavnik APN-a Zagreb prezentirat će model gradnje i kupnje stanova koji će se graditi po principima društveno poticane stanogradnje pa se zainteresirani građani pozivaju da prisustvuju istom.

Stranice APN-a
Službene novine br. 9/2015 od 20. srpnja 2015.
Odluka o kriterijima i mjerilima za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje
    Skip to content