1. Land art izložba u Lovranu ”Skulpture uz more” od 20. – 30.09.2019

Tema: ”More: Volim more i cijeli život živim s morem” –

 ”I love the sea and my whole life I live with it”

Poštovani,

Ovim putem željela bih Vas informirati i pozvati umjetnike na sudjelovanje na prvom izdanju cjelogodišnje prodajne land-art izložbe umjetničkih skulptura i slika u Lovranu (Opatijska rivijera) uz Lungomare (šetnica uz more)  i pod morem, u parkovima i u Starome gradu Lovran (Galerija Guc i Kula) – ”Skulpture uz more” od 20.09. – 30.09. 2019 na temu ”More: Volim more i cijeli život živim s morem” – ”I love the sea and my whole life I live with it”.

Ljubazno bih Vas željela zamoliti ako možete objaviti na Vašoj web stranici land-art natječaj Skulpture uz more.

Umjetnici su pozvani poslati svoje vizualne primjere i opise radova 

od 1.9.2019 – 20.09.2019 na email: ira.gaia@gmail.com

 

Opis manifestacije
Skulpture uz more je cjelogodišnja prodajna land art izložba od 20.-30.09.2019 u Lovranu (Opatijska rivijera) suvremenih umjetničkih i/ili interaktivnih skulptura i slika koje sjedinjuju znanost&umjetnost&nove tehnologije u jednoj skulpturi. Skulpture i slike će biti izložene uz Lungomare (šetnica uz more)  i pod morem, u parkovima i u Starome gradu Lovran (Galerija Guc i Kula). Slikari su pozvani i uključeni na stvaralaštvo na istim lokacijama.
Umjetnici se biraju putem otvorenog međunarodnog natječaja. Manifestacija bi bila praćena godišnjim katalogom i online arhivom/izložbom u originalnom ambijentu svih umjetnika i skulptura. Manifestacija je ”art in residence” u trajanju od 10 dana i natječaj zahtjeva vizualni koncept skulpture poslan emailom na: ira.gaia@gmail.com
Umjetnici su odgovorni za vlastiti materijal i postavljanje skulpture, dok organizator mora osigurati smještaj za vrijeme rezidencije te promociju umjetnika i prodaju skulptura.

 

Zahvaljujem na pažnji.

Uz poštovanje,

Ira Begović (Gaia) – ira.gaia@gmail.com

0915850261