GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


GEOGRAFSKI INFORMACIJSKI SUSTAV OPĆINE LOVRAN


Poštovane sugrađanke i sugrađani, gosti i prijatelji Općine Lovran,

sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da smo na internet map portalu objavili GIS Općine Lovran (bazu prostornih podataka) za koji vjerujemo da će biti od velike pomoći kao informativni alat svim fizičkim i pravnim osobama, obrtnicima, poduzećima, javnim ustanovama i institucijama, turistima i svima ljudima diljem cijele planete. Radi se o čitavom nizu tema/slojeva godinama prikupljanih i objedinjavanih, geopozicioniranih (slaganih u prostoru) i uređivanih da bi mogli u ovom obliku biti svima dostupni.

Napominjemo da se radi o alatu koji je informativan i ne može se s njega nikako uzimati nešto kao službeno, ali u smislu momentalne informacije i objedinjenosti svega na jednom mjestu njegova vrijednost je zaista velika. Također ćemo u budućnosti otvarati još čitav niz tema koje bi proširile ili nadopunile sva vaša pitanja i potrebe.

Ulaz u geografski informacijski sustav Općine Lovran


 

 

 There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.