GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


29. lipnja 2016.
PRVENSTVO PGŽ


Želimo Vam prenijeti veselu vijest i odlične rezultate na održanom prvenstvu primorsko-goranske županije za kategoriju juniora do 16 godina. Županijsko prvenstvo održano je pod domaćinstvom Sportsko ribolovnog društva "LUBEN" iz Rijeke, a područje ribolova bilo je na lukobranu riječke luke. Zbog nadolazećeg grmljavinskog nevremena i velike opasnosti od udara groma u karbonske štapove mladih ribara, organizator je opravdano prekinuo natjecanje pola sata ranije.

Najuspješniji su i ove godine bili naši mladi ribari iz SRD "ZUBATAC" Lovran.
Prvak županije postao je TEO HAJDARAJ – SRD "ZUBATAC" Lovran sa ulovljenih 16 riba ukupne težine 928 grama, viceprvak TONKO PAVIČEVIĆ – SRD "ZUBATAC" Lovran, treće mjesto osvojila MARIJANA MILIĆ iz SRD "KOSTRENA" Kostrena, dok je četvrto mjesto osvojila ANGELA BASAN iz SRD "ZUBATAC" Lovran.

U momčadskoj konkurenciji poredak je bio sljedeći :

1. SRD "ZUBATAC" 3 – TEO HAJDARAJ i LUKO PAVIČEVIĆ

2. SRD "KOSTRENA" 1 – MARIJANA MILIĆ i

3. SRD "ZUBATAC" 1 – TONKO PAVIČEVIĆ i LUKA HAJDARAJ

I nakon ovog natjecanja, potvrđen je apsolutni primat lovranskih ribolovaca u ovoj kategoriji. Prema ostvarenim rezultatima na predstojećem međužupanijskom prvenstvu, koje će se održati od 02. do 04. Rujna, u mjestu Kukljica na otoku Ugljanu, nastupiti će čak 5 Lovranaca – TONKO PAVIČEVIĆ, LUKA HAJDARAJ, TEO HAJDARAJ, LUKO PAVIČEVIĆ i ANGELA BASAN !! Svečanost podjele medalja i pehara održana je na brodu "Marina" natjecanje je službeno zatvorio tajnik županijskog saveza, gospodin ADRIANO RUMORA, a natjecatelje je sa par riječi pozdravio i predstavnik domaćina, predsjednik SRD "LUBEN" Rijeka, gospodin RAJKO KATNIĆ.
     

 

Ostale novosti
OBAVIJEST
POZIV NA IZLOŽBU
MARUNADA 2018.
DJEČJI TJEDAN
INFO