GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


1. travnja 2016.
POZIV NA NATJEČAJ
Pozivamo vas da se odazovete na natječaj za izradu IT rješenja otvoren u sklopu strateškog partnerstva Generation 0101.

Radi se o jednoj od posljednjih etapa projekta koji se provodi u sedam europskih organizacija, a slijedi nakon istraživanja u području nezaposlenosti mladih i ICT-a, preporuka za donositelje odluka te edukacije mladih u 7 ICT područja (e-novinarstvo, razvoj mobilnih aplikacija, video produkcija, web dizajn, alati za online suradnju, programiranje računalnih igrica i community web radio). Projekt je sufinanciran od strane Europske komisije kroz program Erasmus+ i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Nakon što izaberemo ideje, mlade će osobe tijekom višednevnih Hackathona razvijati IT rješenja. Hackathoni su planirani diljem Europe od lipnja do kolovoza, nakon čega organizacije mogu očekivati svoja rješenja.

Na natječaj se mogu prijaviti isključivo organizacije koje djeluju u trećem sektoru s ciljem razvoja svoje zajednice, a dobiti mogu digitalne proizvode ili usluge kao što su Internet stranice, promotivni video uradci, mobilne aplikacije, računalne igrice ili nešto drugo što se može stvoriti kombinacijom znanja koja su mladi stekli na edukaciji u sklopu projekta Generation 0101. Prijavite svoju ideju/potrebu i naš tim predložit će rješenje upravo za vaše potrebe.

Uvjete i pravila natječaja možete pronaći na službenoj stranici projekta. Natječaj i prijava su na engleskom jeziku.
Rok za prijavu je 30. travnja 2016.

DETALJNIJE

Ostale novosti
OBAVIJEST GRAĐANIMA
SA DODJELE "SPORTAŠ GODINE"
INFO KINO LOVRAN
OBJAVA ODLUKE
OBJAVA ODLUKE