GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


3. veljače 2016.
POZIV NA RADIONICU
Ministarstvo zaštite okoliša i prirode putem Projekta integracije u EU Natura 2000 (NIP) u suradnji s konzorcijem AVALON Foundation, Nizozemska; ÖKL, Austrija i Ecologica, Hrvatska te Javna ustanova „Park prirode Učka“ u suradnji s LAG „Terra Liburna“ pozivaju Vas na radionicu pod nazivom: “Kako ostvariti potpore za poljoprivredno-okolišne mjere?”

Radionica će se održati u utorak 9. veljače 2016. , s početkom u 10 sati, u prostorijama LAG „Terra Liburna“, na adresi Rukavac 61, Matulji

Cilj radionice je upoznati potencijalne korisnike s poljoprivredno-okolišnim mjerama i potporama za ove mjere u okviru Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020.
Potpore se dodjeljuju korisnicima koji provodeći poljoprivredne prakse korisne za prirodu i okoliš doprinose ublažavanju nepovoljnog učinka poljoprivrede na okoliš, te potiču bioraznolikost i očuvanje genetskih resursa značajnih za poljoprivredu. Ovom prigodom LAG će predstaviti aktivnosti za izradu Lokalne razvojna strategije. Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite e-mailom na adresu info@pp-ucka.hr. ili pozivom na broj telefona 051/293-753, ili osobnim dolaskom u upravu Javne ustanove „Parka prirode Učka“ na adresi Liganj 42, Lovran, najkasnije do 5. veljače 2016.


Ostale novosti
OBAVIJEST
POZIV NA IZLOŽBU
MARUNADA 2018.
DJEČJI TJEDAN
INFO