GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


21. prosinca 2015.
JAVNI POZIV

Obavještavamo da je na mrežnim stranicama LAG-a "Terra liburna", te stranicama jedinica lokalne samouprave u članstvu LAG-a, objavljen javni poziv za prikupljanje projekata i projektnih ideja. Javni poziv i obrazac možete pronaći na sljedećem linku: http://www.terra-liburna.hr/javni-poziv-za-prikupljanje-projekata-i-projektnih-ideja/

Molimo vas da dostavite svoje ideje kako bi ih mogli uvrstiti u novu Lokalnu razvojnu strategiju, te shodno njima planirati financijski plan za njezinu provedbu. O javnom pozivu, programiranju projektnih prijedloga i samom obrazcu za prikupljanje projektnih ideja detaljnije smo govorili na dvjema radionicama proteklog tjedna (u Saršonima i Lovranu), a na nadolazećoj Skupštini LAG-a u ponedjeljak 21.12. u 18 sati biti će predstavljena i brošura "kratki vodič za ruralni razvoj područja LAG-a "Terra liburna" do 2020. godine" koji će vam olakšati pripremu prijedloga.

Stoga vas još jednom molimo da se odazovete pozivu, te potvrdite svoj dolazak putem maila.


Ostale novosti
POSJET IZ IRSKE
GDPR
INFO KINO LOVRAN
INFO
STUDIJ AGROTURIZMA

 There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.