GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


16. studenog 2015.
ANKETA OPĆINE LOVRAN

Općina Lovran je u suradnji s tvrtkom Adviso d.o.o. započela izradu dokumenata "Strategija razvoja Općine Lovran za razdoblje od 2015. do 2020. godine", kojom će se odrediti smjer razvoja Općine temeljen na razvojnim potencijalima, potrebama i mogućnostima. Takav dokument bit će usklađen s razvojnim strategijama i ciljevima više razine te podloga za prijavu na fondove EU.
Veliku ulogu u ostvarenju vizije napretka Općine imaju različiti sudionici poput građana, poduzetnika i udruga te u vidu transparentnosti želimo Vas uključiti u sam proces izrade. S ciljem što kvalitetnijeg sagledavanja budućeg razvoja i čimbenika koji su relevantni za realizaciju postavljeni zadataka provodimo ovu anketu.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane bda se uključe u ovaj projekt i ukoliko imaju projektnu ideju koja može doprinijeti gospodarskom, infrastrukturnom i društvenom razvoju te podizanju kvalitete života stanovnika da ispune pripremljenu anketu.

Detaljnije

Anketa - upitnik - opći

Anketa - upitnik - poduzetnici, iznajmljivači, udruge


Ostale novosti
POSJET IZ IRSKE
GDPR
INFO KINO LOVRAN
INFO
STUDIJ AGROTURIZMA

 There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.