GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


13. studenog 2015.
POTICAJI

Poticaj koji jača vrijednost vašeg iznajmljenog poslovnog prostora!
Ministarstvo poduzetništva i obrta RH objavilo je javni poziv o dodjeli bespovratnih sredstava poduzetnicima za revitalizaciju poslovnih prostora u vlasništvu općina i gradova.
Jedinicama lokalne samouprave pruža se mogućnost da svoje poslovne prostore, koje su dali u najam poduzećima i obrtima, urede i opreme kako bi bili konkurentniji na tržištu i tako jačali razvoj poduzetništva na svojim područjima. Nositelji prijave na ovaj poziv su sami poduzetnici uz suglasnost gradova i općina, a prihvatljivi troškovi su:
- Svi troškovi uređenja i opremanja poslovnog prostora
- Svi troškovi prilagodbe, prenamjene i proširenja poslovnog prostora
- Troškovi vezani uz prilagodbu poslovnog prostora za osobe s invaliditetom
Podnositelji prijava su mikro i mali poduzetnici, a intenzitet potpore može dosegnuti do 100% od ukupno prihvatljivih troškova iskazanih u tablici proračuna. Iznosi koje poduzetnik može dobiti se kreću od 20.000 do 50.000 kuna.
Ovu informaciju svakako proslijedite e-mailom ili poštom svim poduzećima i obrtima koji koriste Vaše poslovne prostore jer njihovim ulaganjima u uređenje i opremanje jačat će atraktivnost vaših poslovnih prostora na tržištu nekretnina, kao i zajednička poslovna suradnja i razvoj poduzetništa na vašem području.
Za više informacija o ovom natječaju te ostalim nacionalnim potporama i EU fondovima Sensum d.o.o., T: +385 51 618 787, M:+385 91 324 52 55, info@sensum.hr - www.sensum.hr.
Ostale novosti
OBAVIJEST GRAĐANIMA
SA DODJELE "SPORTAŠ GODINE"
INFO KINO LOVRAN
OBJAVA ODLUKE
OBJAVA ODLUKE