GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


10. studenog 2015.
OBAVIJEST

Dodjeljivanje potpore LAG-u Terra liburna iz podmjere 19.1 Programa ruralnog razvoja, u studenom započinje s konkretnim aktivnostima na izradi nove Lokalne razvojne strategije. Prema izrađenom planu aktivnosti (u prilogu), ovaj mjesec će se održavati edukacije za zaposlenike, volontere i članove LAG-a o tijeku izrade Lokalne razvojne strategije 2014-2020, te mogućnostima koje se korisnicima nude za financiranje njihovih razvojnih projekata.
Skupština će se održati u uredu LAG-a u Kulturnom domu u Rukavcu u ponedjeljak 16.11.2015. s početkom u 17 sati.
U tu svrhu, nakon kratkog dnevnog reda i donošenja odluka Skupštine LAG-a, prvu radionicu održat će generalna tajnica LEADER mreže Hrvatske (nacionalne asocijacije LAG-ova) Bojana Markotić Krstinić, a o samoj metodologiji izrade predavanje će održati gđa. Doris Sošić iz Riječke razvojne agencije PORIN kojoj je povjerena, odlukom Upravnog odbora LAG-a od 17.06.2015., izrada nove LRS.
Od iznimne je važnosti za rad LAG-a, ali ponajviše za predviđanje projekata koji će se financirati u proračunskom razdoblju do 2020. godine, da se odazovete na ovu radionicu kako biste i sami mogli razmotriti mogućnosti koje se nude privatnom, javnom i civilnom sektoru iz Programa ruralnog razvoja RH.
Svojim sudjelovanjem u aktivnostima LAG-a dajete svoj doprinos jačanju participativne demokracije za lokalni razvoj pod vodstvom zajednice.
U prilogu je i punomoć kojom možete opunomoćiti treću osobu da vas zastupa, ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati.

Materijale možete preuzeti OVDJE.

Ostale novosti
OBAVIJEST
POZIV NA IZLOŽBU
MARUNADA 2018.
DJEČJI TJEDAN
INFO