GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


13. listopada 2015.
OSTVARENI REZULTATI ŠRD ZUBATAC
Od petka 9. do nedjelje 11. listopada održano je državno prvenstvo u sportskom ribolovu za kategoriju seniora i seniorki sa obale. Prvenstvo je odžano u organizaciji ŠRD "Kantrida" Rijeka. Tri naše seniorke Marina Mavrinac Matulja, Sonja Španjol i Damjana Darišić u konkurenciji 24 najbolje hrvatske seniorke, ostvarile su odlične rezultate.
Najvrijedniji je zasigurno, pojedinačno 3. mjesto za Marinu. Damjana je natjecanje završila na 6., a Sonja na 14. mjestu. Momčad ZUBATAC 1 - Marina i Sonja osvajaju odlično 4. mjesto i za nekoliko plasmanskih bodova ostaju bez brončane medalje. Sve tri prvoplasirane natjecateljke, Tea Radil, Ardena Bajlo i Marina, imale su isti broj negativnih bodova - 5, ali su Tea i Ardena imale osvojeno po jedno 1. mjesto i tako bile bolje od Marine, koja je ostvarila prvi dan 2. mjesto, a drugi dan 3. mjesto pojedinačno.

Marina je ponovno stekla pravo na razigravanje za sastav državne reprezentacije. Time je završena ovogodišnja, službena natjecateljska sezona, gdje su naše vrijedne seniorke bile izuzetno uspješne!

Čestitamo Marini, Damjani i Sonji!
Ostale novosti
OBAVIJEST GRAĐANIMA
SA DODJELE "SPORTAŠ GODINE"
INFO KINO LOVRAN
OBJAVA ODLUKE
OBJAVA ODLUKE