GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


20. studenog 2014.
OTVORENJE IZLOŽBE

SVEČANO OTVORENJE IZLOŽBE "DAJ 10 ZA DJEČJA PRAVA"

Lovran – 17. studenog, u popodnevnim satima, u sklopu programa obilježavanja obljetnice usvajanja Konvencije, u Galeriji “Laurus“ u Lovranu održalo se svečano otvorenje izložbe dječjih radova pod nazivom “Daj 10 za dječja prava“. Domaćin izložbe je Društvo “Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran, a na izložbi izloženi su radovi na temu dječjih prava u okviru radionica koje su se provodile u školama, vrtićima i prostorijama DND-a Opatija. Ovom izložbom promovira se stav o važnosti poštivanja i osvješćivanja o dječjim pravima i interesima te poboljšanju uvjeta odrastanja djece. 
Izložbom se ujedno obilježava 15 godina trajanja akcije “Gradovi i općine – prijatelji djece“, 20 godina rada Dječjih foruma u DND-u Opatija te pruža potpora Općini Lovran u dobivanju tog počasnog i obvezujućeg naziva. Na otvorenju izložbe su osim načelnika Općine Lovran Alana Sankovića i zamjenice predsjednice Saveza DND-a Hrvatske Sanje Škorić, prisustvovali su i zamjenik načelnika Općine Lovran Branislav Petković, voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Općine Lovran Velinka Sušanj te savjetnica iz riječkog ureda Pravobraniteljice za djecu Danijela Žagar. 
U svečanom programu otvaranja izložbe nastupali su mali čakavci iz Dječjeg vrtića Lovran te školski zbor lovranske škole “Lovranske črešnjice. Na otvorenju izložbe najavio se i Lovranski tjedan darivanja, koji pruža pomoć potrebitim građanima, ali i životinjama u azilu. Tjedan darivanja održava se na inicijativu Komunalnog društva Stubica u suradnji s Općinom Lovran, Društvom “Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran, Crvenim križem i Udrugom Lunjo i Maza. Izložba će biti otvorena do 08. prosinca 2014.


Ostale novosti
OBAVIJEST GRAĐANIMA
SA DODJELE "SPORTAŠ GODINE"
INFO KINO LOVRAN
OBJAVA ODLUKE
OBJAVA ODLUKE