GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


30. srpnja 2014.
OBAVIJEST

OBAVIJEST O ANKETIRANJU STANOVNIKA NA PODRUČJU OPĆINE LOVRAN

Cijenjeni sugrađani,

ovim putem Vas obavještavamo da će se u periodu od 01.08.2014.- 20.09.2014. godine na području Općine Lovran vršiti anketiranje stanovnika za potrebe projekta 
e-Županija.

Projekt e-Županija usmjeren je ka razvoju elektroničke komunikacijske mreže širokog pojasa te omogućavanju pristupa različitim e-usluga građanima i institucijama Primorsko-goranske županije. Projekt predstavlja izgradnju infrastrukture koja omogućava povezivanje na Internet s velikom brzinom prijenosa podataka (tzv. širokopojasni pristup Internetu) i to na rijetko naseljenim područjima na kojima ne postoji ekonomski interes operatora za izgradnju širokopojasnih mreža. Projekt e-Županija je naš strateški projekt koji je pokrenut kao trajan proces od kojega očekujemo pružanje potpore gradovima i općinama pri prijavi na natječaj za koncesionara (privatnog partnera koji osigurava cca 30% financijskih sredstava projekta) te financijska sredstva strukturnih fondova Europske unije gdje se osigurava preostalih 70% nepovratnih financijskih sredstava za projekt, svake jedinice lokalne samouprave koja sudjeluje u projektu. Naš projekt će Vam omogućiti lakši i bezbolni prelazak sa jednoga na drugoga operatora, birajući po Vašim kriterijima kvalitetnijeg i isplativijeg. To je danas jako otežano.
Iz gore navedenih razloga, nužna je provedba anketiranja stanovnika u svrhu dobivanja uvida u stvarno stanje postojeće telekomunikacijske usluge. Imajući u vidu česte ponude raznih teleoperatera koji dolaze nuditi svoje usluge „na vrata“, te time inkomodiraju vašu privatnost, molimo za razumijevanje, te se nadamo Vašem gostoprimstvu pri dolasku spomenutih anketara. Sama anketa sastoji se od 11 pitanja na koja su ponuđena više raznih odgovora, te anketiranje ne bi trebalo trajati više od 10-ak minuta.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo, te se nadamo s Vaše strane, participiranju u ovom projektu koji nam svima donosi bolju i kvalitetniju budućnost.

Ostale novosti
OBAVIJEST GRAĐANIMA
SA DODJELE "SPORTAŠ GODINE"
INFO KINO LOVRAN
OBJAVA ODLUKE
OBJAVA ODLUKE