GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


25. listopada 2013.
OBAVIJEST

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije tijekom mjeseca studenog planira objavu natječaja u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost koji bi se trebao odnositi na sljedeće prioritete:

  1. Poboljšanje razvojnih mogućnosti (poslovna infrastruktura - unapređenje postojećih sustava poslovne potpore - poslovne zone, inkubatori, centri za transfer tehnologije i sl. te razvoj i poboljšanje javne turističke infrastrukture)
  2. Jačanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva (poboljšanje ulagačke klime i transfer tehnologije i potpora na znanju utemeljenim novoosnovanim poduzećima)
  3. Tehnička pomoć

U okviru spomenutog natječaja planira se dodjela sredstva u približnoj vrijednosti od 27 milijuna eura i stopa sufinanciranja projekata do maksimalno 90%.
Budući da je nepoznat točan datum objave predmetnog natječaja, ovim putem skrećemo pozornost na potrebu kontinuiranog praćenja objava na web stranici Ministarstva www.mingo.hr

Također, Ministarstvo gospodarstva je objavilo Javni natječaj po Operativnom programu regionalnih potpora za ulaganje u opremu za 2013. godinu namijenjen poduzetnicima koji je otvoren do 5.studenog 2013. godine.

Detaljnije na www.mingo.hr

Ostale novosti
OBAVIJEST GRAĐANIMA
SA DODJELE "SPORTAŠ GODINE"
INFO KINO LOVRAN
OBJAVA ODLUKE
OBJAVA ODLUKE