GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


19. lipnja 2012.
KONFERENCIJA ZA TISAK

Ovim putem Vas pozivamo na konferenciju za tisak koja će se održati u srijedu,  20. lipnja 2012. godine u 10:00 sati u Općini Lovran, Šet. M.Tita 41, 51415 Lovran, povodom predstavljanja manifestacije:

DANI ZDRAVOG ODMORA U LOVRANU 2012
Days of Healthy Holiday
koji će se održati od 25. lipnja do 08. srpnja


Dani zdravog odmora održati će se pod pokroviteljstvom Općine Lovran i Turističke zajednice Općine Lovran.
Program DANA ZDRAVOG ODMORA U LOVRANU  temelji se na wellness uslugama masaže i njege sa popustom na cijenu, radionicama, predavanjima i besplatnim degustacijama. Uključeni su i štandovi u središtu Lovrana sa prodajom proizvoda za zdravlje. Program je namijenjen lokalnom stanovništvu i gostima Liburnije.
 
Projekt je od općeg značaja za zdravlje, turizam i poduzetništvo. Mjesto  održavanja predviđeno je na više lokacija u Lovranu, a prije svega u Učilištu Lovran i Laurana Spa – Medical Wellness Centru u hotelu Lovran.  Cilj nam je da se ova manifestacija održava tradicionalno svake godine u Lovranu. S obzirom na konstantno opadajuću kvalitetu suvremenog života uzrokovanu stresom i zagađenjem, zdravstveni turizam poprima sve značajniju ulogu u revitalizaciji psiho-fizičkih sposobnosti čovjeka te ga je stoga potrebno dodatno promovirati.

Na konferenciji će prisustvovati:
1. Emil Gržin,  Općinski načelnik Općine Lovran
2. Jelica Popić dr.med., ravnateljica Učilišta Lovran – Spa Wellness Akademije
3. Vojko Brubnjak, direktor TZ Lovran

Molimo Vas  da nas obavijestite o dolasku na konferenciju putem telefona 051/293-851 ili putem e-maila: info@wellness.hr

S nadom da ćete se odazvati našem pozivu , srdačno Vas pozdravljamo.

Ostale novosti
OBAVIJEST GRAĐANIMA
SA DODJELE "SPORTAŠ GODINE"
INFO KINO LOVRAN
OBJAVA ODLUKE
OBJAVA ODLUKE