GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


29. studenog 2018.
AKTIVNOSTI SRD ZUBATAC

 

U organizaciji društva SRD "Zubatac" u nedjelju se u Lovranu održalo tradicionalno natjecanje u sportskom ribolovu sa obale - "11. MEMORIJAL MARINO VALENTIN – DŽEKI". Nastupilo je 17 momčadi sa područja istarske i primorsko-goranske županije, odnosno 34 ribarice i ribara, lovilo se u lovranskoj lučici i na lukobranu ACI marine Opatija u Ičičima, a kiša je padala punih pet sati natjecanja. Ulovi su bilo jako dobri, ukupno 799 primjeraka ribe, ukupne težine 31.431 gram.
Prvo mjesto osvojila je ubjedljivo momčad ŠRK "Meduza" iz Rovinja u sastavu Alen Bilić i Tomo Strossmayer, druga je bila momčad domaćina, SRD "Zubatac" Lovran, u sastavu Srećko Šobot i Marko Richardson, dok su treći bili Luka Bučević i Igor Plahuta iz ŠRK "Ičići" iz Ičića. Najveću ribu natjecanja ulovila je Sonja Španjol iz lovranskog "Zubatca", salpu od 214 grama.
Svečanost proglašenja i podjele priznanja održana je u restoranu "Kvarner" u Lovranu, a podjeli se pridružio i zamjenik lovranskog načelnika, gospodin Toni Družeta.
Ovo natjecanje održava u spomen na Marina Valentina, zvanog Džeki, dugogodišnjeg člana lovranskog društva, poznatog sportskog ribolovca i zaljubljenika u more.

Ostale novosti
OBAVIJEST GRAĐANIMA
SA DODJELE "SPORTAŠ GODINE"
INFO KINO LOVRAN
OBJAVA ODLUKE
OBJAVA ODLUKE