GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


24. travnja 2018.
OBAVIJEST

 

U suradnji s Općinom Lovran, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je dana 12.04.2018. godine u Galeriji Laurus predstavila program „Aktivni u zajednici“ se provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
Sudionici su upoznati s vrijednostima društvenog kapitala, te su im predstavljeni konkretni koraci provedbe programa. Prvi korak je prikupljanje ideja i potreba u svrhu kojeg je Zaklada izradila online obrazac te je pozvala građane da se uključe u predlaganje istih. Rok za prijavu ideja i potreba je 7.svibanj 2018. Godine putem linka: https://goo.gl/forms/Neq6GoCyOf1FmiNn1
Ideje moraju biti realne i ostvarive do 31.12.2018. godine. Građani koji su svoje ideje prijavili, iste će predstaviti svojim sugrađanima kako bi ih „pridobili“ da glasaju upravo za njihovu ideju. Idući korak je realizacija odabrane ideje i ostvarenje konkretnih rezultata od kojih će korist imati cjelokupna lokalna zajednica. Proces je to koji će pod mentorstvom Zaklade provoditi skupina građana u Vašoj Općini, a koja se želi uključiti u provedbu i realizaciju odabrane ideje.
Osim toga pozivamo sve mještane da ispune kratak upitnik o društvenom kapitalu putem sljedećeg linka: https://goo.gl/forms/jnSa02b6xPYgnOEk1.
Znamo da svatko od nas može dati svoj doprinos razvoju mjesta u kojem živimo, stoga se uključite i postanite i Vi aktivna zajednica.
Za više informacija o programu posjetite web stranicu Zaklade: www.civilnodrustvo-istra.hr ili nas kontaktirajte na telefon 052/212-938.

Ostale novosti
OBAVIJEST GRAĐANIMA
SA DODJELE "SPORTAŠ GODINE"
INFO KINO LOVRAN
OBJAVA ODLUKE
OBJAVA ODLUKE