GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


14. ožujka 2018.
OBAVIJEST O NATJEČAJU

 

Društvo „Naša djeca“ Opatija i Dječje gradsko vijeće Grada Opatije raspisali su natječaj kreativnih radova namijenjen djevojčicama i dječacima u dobi od 5 do 15 godina s područja grada Opatije i susjednih općina Lovrana i Mošćeničke Drage pod nazivom "Dobro došli u Opatiju". Natječaj se provodi u okviru projekta „Dobro došli u Opatiju“ uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade i otvoren je do 10. lipnja 2018. godine.
Sva zainteresirana djeca mogu prijaviti svoje crteže, fotografije, poruke i literarne radove kojima govore o povijesti, kulturi i običajima našeg grada. Radovi koji na najzanimljiviji način progovore o zadanoj temi bit će objavljeni u brošuri „Dobro došli u Opatiju“ – dječji putokazi.
Natječaj traje od 15. ožujka do 10. lipnja 2018. godine, a na njega se mogu prijaviti djeca dječjih vrtića, osnovnih škola u Opatiji, Lovranu i Moščenićkoj Dragi te Dječjeg doma „Ivana Brlić Mažuranić“ Lovran. Pravila natječaja i prijavnice za sudjelovanje mogu se preuzeti na web stranici Društva „Naša djeca“ Opatija.

DETALJNIJE - PRAVILA

Ostale novosti
OBAVIJEST GRAĐANIMA
SA DODJELE "SPORTAŠ GODINE"
INFO KINO LOVRAN
OBJAVA ODLUKE
OBJAVA ODLUKE