GEODETSKI INFORMACIJSKI SUSTAV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Arhiva
     


28. prosinca 2016.
HUMANITARNA AKCIJA

ERIK NAS I DALJE TREBA

Prošle su 3 i pol godine od velike humanitarne akcije "Svi za Erika", dječaka koji je obolio od tumora na mozgu, a kojeg uzdržava samohrani otac četvero djece u stanu od 45 kvadrata. Tada se sakupilo nešto novaca za potrebe tog dječaka iz Lignja, te je to činilo lijepu humanitarnu priču.
Vrijeme je prolazilo a na njega se u javnosti pomalo i zaboravilo, međutim njegove potrebe su ostale. Erik je danas lovranski osnovnoškolac, koji je ipak bitno bolje nego prije tri godine, međutim, i dalje mu je potrebna stalna njega, koja iziskuje brojne troškove koje ne pokriva HZZO.
Da na njega nisu svi zaboravili ovih su dana pokazali iz malog obiteljskog obrta, kada su ispred svoje trgovine UNIKATNI POKLONI u Iki, Eriku donirali 5.000,00 kn, te na taj način barem malo uljepšali ove blagdane.
"Ovih dana aktivne su brojne humanitarne akcije i zaista je teško odlučiti kome novac treba više. Odlučili smo se upravo za Erika iz razloga što je to dečko iz naše sredine i našega kraja, i zato jer smatramo da je važno podupirati lokalnu zajednicu i ljude s kojima svakodnevno dijelimo dobro i zlo" – rekla je Romana Zuanović, vlasnica ovog obiteljskog obrta.
Svi koji žele pomoći Eriku na bilo koji način mogu izvršiti uplatu na broj računa otvorenog u Erste banci HR9524020061031262160 s pozivom na broj 804025002 – 8702086074 ili kontaktirati Erikovog oca na 095/569-1764.


Ostale novosti
OBAVIJEST GRAĐANIMA
SA DODJELE "SPORTAŠ GODINE"
INFO KINO LOVRAN
OBJAVA ODLUKE
OBJAVA ODLUKE